İzmir Adnan Menderes Havalimanı Eğitim Gezisi

Konaklama ve seyahat hizmetleri öğrencilerimiz ile birlikte farklı iş alanları konusunda bir gezi düzenledik.

22.03.2024 20

Öğrencilerimize havaalanı dahilinde çalışabilecekleri alanları tanıttık. Liseden mezun olduklarinda ister yer hizmetleri departmanında isterse üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olduklarında çalışabilecekleri alanlara dair görsel tanıtımları izleme, kısa da olsu bu alanları tecrübe etme imkanlarına sahip oldular. Öğrencilerimizi sadece otellerin ilgili bölümlerine yönlendirmek yerine seyahat ile ilgili iş alanlarına da yönlendirmeyi kendimize misyon edindik. Bu doğrultuda yabancı dil egitimine verdiğimiz önemi arttırdık. Ayrıca bilgisayar kullanımı konusunda kendilerini geliştirebilmeleri açısından imkanlarımızı gelistiriyoruz. Gerek bilgisayar atölyemizde gerek dil sınıfında aldıkları eğitimler sayesinde havaalanlarının ilgili departmanlarında çalışma imkanları elde ediyorlar. Kendilerini yabancı dil konusunda daha fazla gelistiren öğrencilerimizi sivil havacılık ve kabin hizmetleri ön lisans ve lisans bolumlerine yönlendiriyoruz başarılı olan öğrencilerimiz türk hava yolları pegasus gibi havayolu şirketlerinde çalışma imkanı elde ediyorlar.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024